MSC Treska tmavá loin bez kůže 800g+ na ledu
Prémiový loin (hřbetní část) z tresky tmavé bez kůže, hmotnost 800 g a více. Čerstvý, chlazený na ledu. Certifikace MSC zaručuje udržitelný rybolov. Pevné a chutné maso pro všestranné použití.
Kategorie: | Treska tmavá |
---|
Prémiový loin (hřbetní část) z tresky tmavé (Pollachius virens) bez kůže, o hmotnosti 800 g a více. Loin je nejkvalitnější a nejmasitější část ryby, charakteristická svou pevnou strukturou a jemně výraznou chutí. Ryba je čerstvá, chlazená na ledu a připravená k okamžitému zpracování. Certifikace MSC garantuje, že rybolov probíhá šetrně a udržitelně.
Vlastnosti produktu:
-
Druh: Treska tmavá (Pollachius virens)
-
Část: Loin – hřbetní, nejmasitější část filetu
-
Kůže: odstraněna
-
Hmotnost: 800 g a více
-
Čerstvá, chlazená na ledu
-
Certifikace: MSC – udržitelný rybolov
-
Země původu: dle aktuální nabídky (např. Norsko)
Doporučené použití:
Tresčí loin je ideální na pečení, smažení i grilování. Díky své pevné konzistenci se hodí i do rybích steaků nebo pro přípravu v páře. Výborně chutná s čerstvými bylinkami, olivovým olejem, citronem či máslem.
Skladování:
Uchovávejte při teplotě 0–2 °C. Spotřebujte do 24 hodin od zakoupení. Po rozmrazení již znovu nezamrazujte.