Losos
Norský losos je jednou z nejoblíbenějších mořských ryb díky své výrazné chuti a vysokému obsahu omega-3 mastných kyselin. Nabízíme čerstvé filety, porce i celé kusy lososa vhodné na pečení, grilování i sashimi. Udržitelný rybolov a špičková kvalita jsou zárukou dokonalého kulinářského výsledku.
Značky
Výpis produktů
Losos filet E-trim DSK 0,7–1,0 kg – chlazený na ledu Čerstvý lososí filet bez kůže a kostí (E-trim) s odstraněnou tmavou svalovinou (DSK). Hmotnost 0,7–1,0 kg. Ideální pro...
Losos obecný – celý kuchaný (3–4 kg), chlazený na ledu Celý vykuchaný losos s hlavou, vhodný na pečení vcelku, filetování nebo uzení. Jemné, tučné maso s výraznou chutí.
Čerstvý losos filet E - trim úprava DSK / Deep Skin - odstranění podkožního hnědého tuku/ bez kůže a kostí, s odstraněnou tmavou svalovinou, hmotnost 1,7-2,0kg. Ideální na...
Losos celý kuchaný 4–5 kg – chlazený na ledu Celý kuchaný losos (Salmo salar), bez vnitřností, chlazený na ledu pro zachování maximální čerstvosti. Hmotnost 4–5 kg – vhodný pro...
Losos celý kuchaný 5–6 kg – chlazený na ledu Čerstvý losos atlantský bez vnitřností, s hlavou a kůží. Ideální pro pečení, filetování nebo uzení. Uchováván na ledu pro maximální...
Losos celý kuchaný 6–7 kg – chlazený na ledu Velký čerstvý losos atlantský bez vnitřností, s hlavou a kůží. Vhodný na pečení, grilování, filetování či uzení. Uchováván a...
