Mořské ryby, Strana 3
Značky
Výpis produktů
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Čerstvý losos filet E - trim úprava DSK / Deep Skin - odstranění podkožního hnědého tuku/ bez kůže a kostí, s odstraněnou tmavou svalovinou, hmotnost 1,8–2,4 kg. Ideální na...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Losos obecný – celý kuchaný (3–4 kg), chlazený na ledu Celý vykuchaný losos s hlavou, vhodný na pečení vcelku, filetování nebo uzení. Jemné, tučné maso s výraznou chutí.
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Losos celý kuchaný 5–6 kg – chlazený na ledu Čerstvý losos atlantský bez vnitřností, s hlavou a kůží. Ideální pro pečení, filetování nebo uzení. Uchováván na ledu pro maximální...
 
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Losos celý kuchaný 4–5 kg – chlazený na ledu Celý kuchaný losos (Salmo salar), bez vnitřností, chlazený na ledu pro zachování maximální čerstvosti. Hmotnost 4–5 kg – vhodný pro...

 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            .jpg?67ed50e2)