Vše dle přání zákazníka a dle dohody, od kuchání, přes filetaci, porcování, refresh, přebalování, MAP…
Filetování strojově
Strojová filetace – linka určená k filetaci lososa s kapacitou cca 1000kg /hod hotových filet, součástí je také gilotina, odkosťovačka, odkožovačka.
Filetování manuálně
Ruční filetace – možnost ručního filetování všech druhů sladkovodních i mořských ryb, výsledná specifikace dle přání zákazníka. U obou druhů filetace je možné vybrat z různých druhů trimmingu ( s/bez kůže, s/bez kostí).
Kuchání
Možnost kuchání všech možných druhů sladkovodních i mořských ryb, ryby jsou vykuchány, důkladně očištěny, zaledovány.
Možnost odšupinování, odstranění žáber apod., vše dle přání zákazníka.
Porcování, Steakování
Výroba podkov / porcí dle přání zákazníka (požadovaná velikost, balení, etiketa, atd.)
Podkovy nebo porce (s/bez kůže) – různé možnosti velikostí. Možnost různých velikostí finálního boxu.
MAP
MAP balení do modifikované atmosféry je jedno z nejoblíbenějších balení retailových zákazníků.
Jsme vybaveni MAP strojem, díky němuž jsme schopni pracovat s několika typy velikostí a objemů vaniček.
Rozmrazování
Rozmrazování probíhá podle odborných technologických postupů, a to za pomoci cirkulace vzduchu správné teploty u většiny druhů ryb, nebo bublinkové lázně. Technologie rozmrazování je velice důležitá k obnovení přirozené struktury a pevnosti rybího masa.
Balení (Vakuování)
Vakuum je velice oblíbená metoda balení u zákazníků, jehož hlavní výhodou je snadná a čistá manipulace s produktem a menší nároky na vybavení prodejního místa. Možnosti vakuování dle přání zákazníka – druh a velikost sáčku, balení, etiketa, atd.
Přebalování
Zajišťujeme rovněž službu přebalování, kdy z původního balení o váze např.20kg balíme produkt do menších balení o váze 10kg, 5kg, 3kg, atd. Tento servis funguje rovněž obráceně, tzn. přebalování menších balení do větších.