Losos, Strana 2
Značky

Losos obecný – celý kuchaný (3–4 kg), chlazený na ledu Celý vykuchaný losos s hlavou, vhodný na pečení vcelku, filetování nebo uzení. Jemné, tučné maso s výraznou chutí.

Losos celý kuchaný 4–5 kg – chlazený na ledu Celý kuchaný losos (Salmo salar), bez vnitřností, chlazený na ledu pro zachování maximální čerstvosti. Hmotnost 4–5 kg – vhodný pro...

Losos celý kuchaný 5–6 kg – chlazený na ledu Čerstvý losos atlantský bez vnitřností, s hlavou a kůží. Ideální pro pečení, filetování nebo uzení. Uchováván na ledu pro maximální...

Losos celý kuchaný 6–7 kg – chlazený na ledu Velký čerstvý losos atlantský bez vnitřností, s hlavou a kůží. Vhodný na pečení, grilování, filetování či uzení. Uchováván a...