Produkty

Halibut grónský
Halibut grónský

Halibut grónský (Reinhardtius hippoglossoides) 

Jedná se o dravou platýsovitou rybu vyskytující se v chladných vodách severní polokoule.

Kalmár Peruánský
Kalmár Peruánský

Kalmár (Dosidicus gigas)

Velký, dravý kalmár, který žije v celé východní části Tichého oceánu.

 

Norský losos marinovaný
Norský losos marinovaný

Norský losos marinovaný

Marinovaný losos je stejně jako předchozí druhy vyroben z čerstvého superior lososa. Losos je marinován solí a cukrem, s výsledným dochucením koprem, či pepřem. Produkt je bez přidaných barviv a konzervantů. Baleno je jako celá fileta, zavakuováno na zlatém tácku, plátkovaná, či neplátkovaná, nebo jako 200g a 500g plátkovaná porce, vakuovaná na zlatém tácku.

Losos uzený teplým kouřem
Losos uzený teplým kouřem

Norský losos uzený teplým kouřem

Uzený losos teplým kouřem je stejně jako losos uzený studeným kouřem připravován výhradně z čerstvého superior lososa. Marinován je navíc v kopru, pepři a hořčici, bez přidaných barviv a konzervantů. Uzení při vyšších teplotách dodává masu jinou strukturu, kdy se maso již téměř rozpadá. Díky tomuto typu uzení, které také probíhá jedině na bukovém dřevě, má i tento druh uzeného lososa svou specifickou chuť a vůni. Baleno je jako celá fileta, nebo cca 200g steak. K dostání jak v modrém, tak ve vánočním balení.

 

Losos uzený studeným kouřem
Losos uzený studeným kouřem

Norský losos uzený studeným kouřem 

Je připravován vždy pouze z čerstvého lososa atlantského (salmo salar). Čerstvost je dána závozem suroviny několikrát týdně přímo z norských farem, kde je losos chován již od embrya, je tak tedy zaručena i jednoznačná superior kvalita. K marinaci je použito pouze přírodních látek, jako je sůl a cukr, nejsou tedy přidávány žádné konzervanty ani látky měnící barvu suroviny (koloranty). Uzení probíhá podle původních receptur pouze na bukovém dřevě, což dává našemu lososu tu pravou přírodní a nezaměnitelnou chuť a vůni.